Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Girişimcilik ve Kariyer Öğrenci Kulübü'nden TEKMER'E ziyaret gerçekleştirildi. TEKMER müdürü Nurdoğan OTO'nun misafiri olan öğrencilere merkezin fiziki yapısı tanıtıldı. Öğrencilerin rahat bir alanda fikirlerini geliştirebilmeleri için her ayrıntının özenle düşünüldüğü merkez öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Gezi esnasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan OTO "Önceden icat çıkarma denilirdi, şimdi ise icat çıkarın çocuklar diyoruz" sözleri ile öğrencileri fikrilerini hayata geçirmeleri noktasında yüreklendirdi. Ortak çalışma alanlarına dünyada başarılı olan girişimcilerin fotoğraflarının asıldığı merkezde yerel girişimcilerin yüreklendirilmesi hedefleniyor. Faydalı ve keyifli geçen ziyaret içecek ve kuru pasta ikramı ile son buldu.