Katılım Genç Gelişim Programına Başvurular Başladı

Değerli Bitlis Eren Üniversitesi Öğrencileri

Katılım Genç Gelişim programına başvurular başladı.

Katılım Finans alanında insan kaynağı potansiyelini artıracak, uluslararası rekabete açık yeni yetenekler kazandıracak “Katılım Genç Gelişim” programının ikincisine başvurular 21 Nisan'da başladı. 10 Mayıs'a kadar başvuruların devam edeceği programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için: https://lnkd.in/dS9hbtt2 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Programa Kimler Başvurabilir?

• Üniversitelerin Lisans son sınıf, yüksek lisans / doktora öğrencisi veya üniversite mezunu,
  • 01.01.1994 ve sonrası doğan,
  • Finans alanında kariyer hedefleyen,
  •  Katılım Finansa ilgi duyan,
  • Kişisel Gelişimine önem veren,

şartları sağlayan tüm üniversitemiz öğrencileri başvurabilir.

Not: Değerli öğrencilerimiz Yetenek Kapısı web sayfası aracılığıyla sizler için seçmiş olduğumuz Etkinlikler, İş ve Staj olanakları için Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfamızı takip edebilirsiniz.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz web sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız...