"KARİYER HEDEFLERİNDE YENİ DÖNEM GELİŞMELER" adlı konferans düzenlendi !

Bitlis Eren Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından hazırlanmış olan "KARİYER HEDEFLERİNDE YENİ DÖNEM GELİŞMELER" konferansımızı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik.  Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetim kurulu üyesi Hakan TUZCU hocamız; öğrencilerin bireysel kariyer planlarına yön verecek özel sunumu ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Günlük yaşamdan iş sürecine; mülakat tekniklerinden CV hazırlamaya kadar kariyer yolculuğunda öğrencilerin üzerine yoğunlaşması gereken tüm noktaları aktardı. Kişisel gelişim konusu üzerinde de duran Tuzcu; gelişimin önündeki engellere dikkat çekti. Konferansta ayrıca üniversitemiz bünyesinde yeni kurulmuş olan Girişimcilik ve Kariyer Öğrenci Topluluğunun genel vizyon ve misyonu aktarıldı. Gençlerin girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarmak ve kariyer planlamalarında destek olmak gibi hedefleri temel alan topluluğun etkinlik içerikleri ile ilgili bilgiler verildi.