Havelsan Ekspres ile Hackatkon Yolculuğu Programı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz Havelsan Ekspres ile Hackatkon Yolculuğuna Hazır Mısınız?

15-19 Mayıs tarihleri arasında trende gerçekleştirilecek HAVELSAN EKSPRES HACKATHON'una katılmak için iki kişilik ekibini kur, belirlediğin konu ile aşağıdaki adresten başvurunu yap, HAVELSAN’la benzersiz bir hackathon deneyimine hazır ol!

Son Başvuru Tarihi: 4 Mayıs 2022

BAŞVURU KRİTERLERİ

• HAVELSAN Ekspres #TrendeHackathon yarışmasına bireysel katılım mümkün değildir, iki kişilik takım halinde katılmak zorunludur.
  • Etkinlik 26 saat sürecek olup katılımcılar yolculuk esnasında kendilerine ayrılacak olan kompartmanlarda geliştirmelerini yapacaktır.
  • Yarışmacılar kendi bilgisayarları ve alt yapıları ile yarışmaya katılım sağlayacaklardır.
  • Yarışma sonunda takımlar geliştirme yaptıkları konu başlığında kaynak kodları kendilerine verilen süre içerisinde sisteme yüklemek zorundadır.
  • Yarışma sonunda takımlar jüri heyetine 10 dakikalık sunumlar ile çözümlerini sunacaktır.
  • HAVELSAN Ekspres #TrendeHackathon yarışmasına üniversitelerin mühendislik fakülteleri, istatistik ve matematik bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri veya mezunları, iş hayatını profesyonel olarak bu alanda yürüten her katılımcıya açık olacaktır.
  • Her takım bir konu başlığında başvuru yapacak olup, birden fazla takımla başvurulamayacaktır.
  • Başvuruda adayların daha önceden geliştirdikleri kod, ürün vb. ilgili geliştirmeleri GITHUB hesabı ile başvuru formunda belirtmelidir.
  • Projeler HAVELSAN Ekspres #TrendeHackathon’a özel kodlanmış/üretilmiş olmalıdır.
  • Yarışmaya katılabilmek için bu web sitesi üzerinden başvuru formunun doldurulması zorunludur.
  • Tren rotası ve program detayı başvuruların değerlendirilmesi sonucunda katılım hakkı sağlayan takımlar ile paylaşılacaktır.
  • Yarışma sonunda kazanan takımlara sürpriz ödüller ile eşsiz bir deneyim fırsatı sunulacaktır.

Detaylar ve Başvuru İçin:Tıklayınız

Not: Değerli öğrencilerimiz Yetenek Kapısı web sayfası aracılığıyla sizler için seçmiş olduğumuz Etkinlikler, İş ve Staj olanakları için Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfamızı takip edebilirsiniz.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz web sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız...