Yükseköğretim Kalite Komisyonları Dereceli Değerlendirme Anahtarı Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat AYGÜN ve Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Hakan TUZCU, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen “Yükseköğretim Kalite Komisyonları Dereceli Değerlendirme Anahtarı Yeni Versiyonu (v3) Tanıtım Toplantısı”na katıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından 5 Ocak 2022 tarihi saat 10:00 - 12:00 arasında çevrimçi ortamda (online) Yükseköğretim Kalite Komisyonları Dereceli Değerlendirme Anahtarı Yeni Versiyonu (v3) Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilmiştir.  Söz konusu toplantının açılış konuşmasını YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas gerçekleştirdi. Dış değerlendirme süreçlerindeki yenilikler ile kazanımların üniversitelere olan katkısı hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu YILDIRIM YÖKAK Dereceli Değerlendirme Anahtarı Yeni Versiyonu hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantıya Ait Sunumlar

YÖKAK Dereceli Değerlendirme Anahtarı: Sürüm 3.0