Üniversitemiz Tercih Dönemi İçin Tanıtım Çalışmalarına Devam Ediyor

Üniversitemiz, 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasındaki üniversite tercih dönemi nedeniyle tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Tatvan Sahilinde açılan stantta, akademik ve idari personelimiz tarafından öğrenci ve öğrenci velilerine Üniversitemizin tanıtımı yapılarak broşür ve kataloglar dağıtıldı.

Tatvan sahilinde Bitlis Eren Üniversitesinin yanı sıra Iğdır Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesinin stantları da yer aldı.

Rektör Elmastaş’tan Tanıtım Stantlarına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, konuk Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ile birlikte Üniversite tanıtım stantlarını ziyaret etti. Tanıtımda Üniversitemizde görevli personellerden katılım ve çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Elmastaş, ardından misafir üniversitelerin personeli ve ziyaret eden öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Standı ziyaret eden basın mensuplarına da açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, "Üniversitemize gelen öğrencilere ciddi burs imkanı Eren Ailesi tarafından sağlanıyor. Bu sene tüm Lisans Programlarında ilk üçe giren öğrencilere burs imkanı verilecek. Kanık Şirketler Grubu da bu sene Ahlat'taki Kanık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulundaki Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi  ve Mutfak Sanatları bölümlerinde ilk üç sıralamaya giren öğrenciye burs imkanı sağlayacak". dedi.

5 Ağustosa kadar devam edecek tanıtım çalışmalarına 1 Ağustos 2022 tarihinde Van ilinde devam edilecek.