Bitlis Eren Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde 2021-2022 Yılı Sonu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi'nde 2021-2022 Yılı Sonu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Bitlis Eren Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Sonu Akademik Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Fen Edebiyt Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş,  dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı. Öğretim üyelerini selamlayarak konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Fen Edebiyat Fakültesinin üniversitemizin en büyük ve köklü fakültesi olduğuna gönderme yaparak göreve geldikleri günden itibaren bu fakülteye özel bir önem verdiklerinin altını çizdi. Fakültedeki öğretim elemanlarının akademik yayınlarını ilgiyle takip ettiklerini ve bu yayınların artması için laboratuvarlardaki eksikliklerin giderilmesi için gerekli desteği verdiklerinin altını çizdi.

Toplantı, dönem içinde Fen – Edebiyat Fakültesinde başarılı çalışmalara imza atan araştırma görevlilerine teşekkür belgesi dağıtımının ardından sona erdi.